Mot Pokerakademien 2010 och sista valkampanjen

I kväll ska jag sätta blicken i Dan Glimnes prickiga fluga, lyssna på hur Storåkers behandlar sin bankrulle, äta, dricka och spela poker. Platsen är Casino Cosmopol i Göteborg och evenemanget kallas Pokerakademien 2010. Jag tror och hoppas på en riktigt trevlig kväll. Det blir väl alltid vad man gör det till?

I örvigt vill jag bara göra en sista insats när det gäller valet i morgon. Själv har jag redan förtidsröstat. Bestämde mig först på plats i vallokalen bakom skynket. Jag visse verkligen inte vad jag skulle välja. Men nu är det gjort, och jag känner mig nöjd. Ni som fortfarande har tankar på att rösta på Sverigedemokraterna bör läsa den här artikeln av Gellert Tamas på DN. Då kommer ni förhoppningsvis på andra tankar. Eller så är ni förevigt förlorade i dumhet.

Utdrag:

"Sverigedemokraterna gynnas av den misslyckade integrations­politiken. Detta påstående har upprepats så ofta att det börjar tas för en sanning.

Men. Sverigedemokraterna är det enda parti som helt saknar ett integrationsprogram.


Sverigedemokraterna har inte presenterat några som helst förslag, idéer eller åtgärder vad gäller integrationspolitiken. Och partiet är dessutom tydligt med, inte minst i sitt invandringspolitiska program, att de inte heller tänker föra någon politik på området. Motiveringen är dock något oväntad. Eftersom ”den statliga integrationspolitiken har misslyckats i grunden” har partiet bestämt sig för att man ”motsätter” sig alla former av ”integration som en lösning på de problem som har uppstått som en följd av den oansvariga invandringspolitiken.”


Paradoxen är total.


Det är som om Socialdemokraterna skulle säga att de, eftersom arbetslösheten är fortsatt hög, föreslår att slopa såväl Arbetsförmedlingen som samtliga arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Eller som om Centern och Miljöpartiet skulle ställa krav på ett omedelbart stopp för alla former av miljöpolitik – med motiveringen att de hittills­varande insatserna misslyckats."


Trevlig kväll alla!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Bravo! Jag tänker sno detta utdraget och sprida det..

2010-09-19 @ 13:49:40
Postat av: Poker

Intressant inlägg.

Poker är toppen. Fortsätt med ditt politiksnack, det är skojigt att läsa. ;-)

2010-10-14 @ 11:41:49
URL: http://www.pokerkortlek.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0