Turken biter sig i foten

"Då Martin de Knijffs historia om Kengate visade sig vara väldigt uppskattad av er läsare har vi på redaktionen i samråd med Martin tagit beslutet att del 2 av Kengate kommer att presenteras i vår tryckta tidning istället för här på hemsidan.

Tidningen kommer ut i butik om tre veckor, den 25:e maj."

Det var rätt många som väntade med spänning på Knivens del 2 av Kengate. Men tji fick vi! Samma tid som storyn skulle komma ut publicerades i stället meddelandet ovan. Det är det största magplasket jag sett en tidning göra på länge.

Hade man från början gått ut med att första delen kommer på hemsidan, men resten i tidingen hade det varit helt ok. Men det här tolkar läsarna bara som sniket och gör att tidningen tappar väldigt mycket goodwill och trovärdighet. Chefredaktör Turken får bakläxa.

Kommentarer
Postat av: ...

okej...

2010-05-05 @ 12:36:29
Postat av: Roffe

Av en ren händelse är turken ordförande av Svepof också. Visa respekt!

2010-05-05 @ 16:40:58
Postat av: dybban

Jag är alltid vördnadsfull inför äldre, och tyngre, personer. Men det här var verkligen inte smart.



Jag undrar hur han tänkte?

”Om vi lägger nästa delen i tidningen i stället kommer vi att sälja massa lösnummer".



Att sälja några extra nummer genom att betala med sitt rykte är inte bara dumt, det är vansinnigt.



2010-05-05 @ 17:29:13
Postat av: dybban

Starkt av Turken att göra om och göra rätt. En fjäder i hatten.



"Den massiva kritiken lät inte vänta på sig och redan en kort stund senare hade vi fått en hel del starkt kritiska åsikter från våra läsare. För detta ber vi om ursäkt, beslutet vi tog var felaktigt och självklart skulle vi ha hållt vårt ord och publicerat del två på hemsidan.







Därför gör vi nu bot och del två kommer imorgon klockan 12:00, på hemsidan. Den är något kortare än del 1 och Martin har valt att ändra titel till "Martins memoarer" men innehållet är minst lika högintressant som i del 1. Båda delar finns också med i nästa nummer av Poker Magazine som är ute i handeln 25: e maj."

2010-05-07 @ 14:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0