Sjömän och "Dr. Alban-fest"

Vaknade 15.45 i dag efter att ha spelat poker fram till 09.00 på morgonen inne på vårt Casino som har öppet dygnet runt. Vi avslutade sessionen med att gå och äta hotellfrukost.

Jag, sjömannen, och två andra sköna snubbar hängde hela kvällen och spelade cashgame och 1000kr-Sit&Gos. Sjömannen gjorde sitt livs största misstag vid ett pokerbord. Handen måste vara den sjukaste jag spelat. Typ. Vi spelade 25/50kr cashgame och spelet var minst sagt vilt. Vi är tre stycken som synar en höjning till 300 kronor. Flopp
2 4 5 med två ruter. Första man checkar och sjömannen betar ut 4050 i tidig position in i potten på 1200!
-Eh, du ville inte beta 450, frågar jag på skoj.
Sjömannen svarar  inte utan börjar bara se lite blek ut i ansiktet. Jag sitter efter och måste ju folda min superhand 34s. Pokerns största pokerbratt Carl-Johan Geijer trycker dock snabbt in hela sin stack på 10k. Alla foldar fram till sjömannen som börjar lipa.
-Åh, man ser ju ingen skillnad på de här Estländska leksaksmarkerna.
Han hade på riktigt betat 1000-marker istället för 100-marker. Men hade nu bara drygt 3k till bakom. Efter mycket tandagnisslan så synar han till sist för sina sista marker och visar 77.
- Jag ville ju bara se var jag stod, harklar han fram med gråten i halsen.
Geijer har floppat stege. Och nu ser det obönhörligt mörkt ut. Turn 7, River 4, räddar dock kvällen för sjömannen och potten på drygt 16k går åt hans håll. Chansen till att få kåken där är mindre än 1 procent. Som tur är är sjömannen en gentleman och bad Geijern om ursäkt och bjöd på drinkar efteråt. Det hade varit ett sant nöje att se världens sämsta vinnare optikern göra en liknande utdragningen. Han hade baske mig skitit på sig av upphetsningen och gormat sönder Geijers öron med ett vrål som inte kan uppmätas i decibel.

För egen del gick det  varken bra eller dåligt. Slutade någon tusing plus. Det brände jag dock snabbt när jag anmälde mig till sidoeventet för 3k som startade en kvart efter att jag vaknade idag. Jag var rätt kall hela turren och åkte till sist ut som 37 av 80 med 99 mot 1010 all in preflopp. Att man aldrig ska få vara på rätt sida med pocketparen? Satt dock på samma bord som Hatten så vi hade trevligt ändå. Hatten åkte innan mig mot samma kille, som var sjukt aggressiv och floppade nötter i varje hand han spelade. 

Ikväll har NordicBet lite fest för sina spelare. Det blir fri bar, limmo och bokat bord på någon nattklubb. Pallar ju egentligen inte det där "Dr. Alban-festandet", men man får väl bjuda till när det är gratis...

Edit: För övrigt så har Norinder beskrivit båda de händer jag skrev om i förra inlägget på sin blogg. Han har lite faktafel vid något tillfälle (checkade flopp, inte turn med mitt set i åttor), men det är ändå kul att jag tiltade upp honom.


Kommentarer
Postat av: Optikern

Haha jag hade nog fan skämts ihjäl och inte öppnat munnen mer på hela Tallinvistelsen....

2009-05-23 @ 08:53:14
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: Optikern

Har han inte runt 4-5% chans? :)

2009-05-24 @ 21:17:07
Postat av: dybban

har han?

2009-05-25 @ 11:40:20
Postat av: PokerStar

"Dr Alban festandet" haha

2009-05-26 @ 18:10:31
URL: http://vegas2008.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0