Heja Conny!

Vaknade i dag av en dödsångestkramp i vaden. Det gjorde sinnessjukt ont. Men upp kom jag i allafall. Gårdagskvällen/natten blev riktigt kul. Jag har aldrig åkt limmo innan, men jag skämtar inte om jag säger att den vi åkte i igår var typ 40 meter lång. Ja, champagnen kanske spädde på några meter.

Lite oväntat träffade jag min bloggkollega Lison i vidundret till bil. Det var en väldigt trevlig bekantskap. Vi avslutade båda natten med att åka tillbaka till Casinot och spela cashgame. En rysk superfisk spelade som om det inte fanns någon morgondag och jag dubblade snabbt upp mot honom. Tyvärr var jag helt klart lite väl "het" på det efter all fri bar så jag slaskade bort det mesta av vinsten. Vid 07.00, när jag sovandes knappt kunde urskilja åttor från treor eller kungar från knektar så sålde jag min plats för 500 spänn till något proffs som tyckte det verkade vara en bra investering.

I dag går finalbordet av SM. Jag ska personligen heja fram min Team NordicBetkompis Conny Hammar som ligger tvåa. Conny är en av de i laget jag pratat mest med här och han är verkligen en ödmjuk och trevlig kille. Det sjuka var att han inför gårdagen startade med endast 7k och var nere på 3k på blinds 600/1200. Nu har han 285k och har stor chans att ta hem förstapriset på runt 1 miljon. Då kan jag lova att det blir kalas även ikväll. Heja Conny!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0