Träningsverk & söndagspoker

Det blev som vanligt en hel söndag i soffan med skidor och poker. Låg och hade träningsverk i ljumskar, ben och rumpa efter lördagens första fotbollsmatch på konstgräs. Att se på galenpannorna som åkte Vasaloppet gjorde inte saken bättre. I matchen blev det vinst med 6-2 och ett antal assist från en annars rätt tam dybban. Jag har aldrig haft särskilt bra kondition, men nu är den sämre än någonsin. Antagligen pokerns fel. Och min medfödda lathet. Det räcker med en löpning för att man ska få hjärtklappning och börja dreggla fragma som en rabiessmittad hund. Det innebär att jag ogärna tar en löpning i onödan om man säger så. Min paradbortförklaring för att slippa göra en brutal löpning ner mot hörnflaggan (som garanterat inte kommer innebära att jag får bollen) är att låtsas att skosnörena gått upp. Då kan man lugnt sätta sig ner och vila ett par sekunder. Rutin kallas det.

Pokern började som vanligt med katastrof. Lyckades spela 6 sit&gos och 2-3 turrar utan att casha i någon. Sen kom räddningen när jag lyckades vinna en liten 300kr-turre på SvS. Låg sist inför finalbordet, men lyckades efter några steals och bra kort gå upp i ledning med fem kvar. Sen var det bara att knyta snaran runt gaffeln och inkassera drygt 5 k. Som alltid välbehövligt.

Kommentarer
Postat av: Optikern

Du är som Seinfeld som alltid går even steven oavsett...

Själv ska jag få tre timmar för mig själv idag då Hanna ska på föreläsning. Men ingen i det här huset har ju en mus till sin dator så jag vet inte hur jag ska lösa detta. Spela poker utan mus är som grogg utan läsk.

2009-03-02 @ 15:46:01
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: dybban

Jag ser ner på människor som spelar poker utan mus.

2009-03-02 @ 19:14:43
URL: http://dybban.blogg.se/
Postat av: Optikern

Jag fann en mus i Johans rum men likförbannat hade jag inte med mitt medlemsnummer på svenska spel så det blev ingen poker utan istället en beckrulle..

Men på onsdag blir det spel!

2009-03-02 @ 19:29:56
URL: http://optikern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0