Snart Hultan...

Ja, som optikern så noga påpekade har det blivit några dagars bloggsemester. Jag har dock haft allt annat än semester i det vanliga livet. Just nu håller jag på att planera inför Hultsfredsfestivalen dit tidningen ska skicka ett team som jag på något sätt ska basa över. Det brukar bli väldigt mycket jobb, men samtidigt förbaskat kul så jag ser faktiskt fram emot några hektiska dagar.

Hultan har ju i år inte de där riktiga topparna, men en förbaskat bra bredd på banden. The Killers, Peter, Bjorn & John, Mando Diao, Thåström, Dungen, Frida Hyvönen och min vän Simon Norrsveden är några akter som jag absolut inte vill missa. Fyra gånger Lars Winnerbäck kan också slinka med. Får se hur mycket jag hinner.

Det blir nog mitt nionde Hultsfred nu, och det är alltid en speciell känsla att anlända till en festival. Jag håller ju dock inte alls samma klass nu förtiden då jag bor bekvämt inkvarterad i hus. Det var andra tider när man bodde bara några meter från pisseberget och fick springa trehundra meter ut i skogen om man blev skitnödig. Det var äkta festival. Nu känns det mest som att man står vid sidan och tittar på, sitter i presstältet, dricker gratis redbull och slänger vänliga fraser med Per Sinding Larsen.

Några andra som ska på festival?

Kommentarer
Postat av: Optikern

Nä tacka vet jag Way out west. Festivalområdet en kilometer från lägenheten. Gå på riktiga klubbar efteråt istället för att sitta o trängas i ett ett tält i kylan.

2009-07-01 @ 12:32:00
URL: http://optikern.blogg.se/
Postat av: Fredriksson Mini

Har du svängarna förbi husvagns-campingen bjuds det på gratis öl

2009-07-01 @ 13:24:08
Postat av: dybban

Optikern, du börjar bli alldeles för gammal. Ska du leva upp till den där rockabillyfrillan så får du nog ta och masa dig till en "riktigt" festival i sommar också.



Mini, gratis öl var det längesen jag tackade nej till. Om det nu någonsin har hänt.

2009-07-01 @ 13:37:30
Postat av: Patrik

Jag kommer finnas på plats så har du lite tid över skulle det va kätte trevligt att ta en öl eller bara sncka lite skit.

2009-07-02 @ 07:42:16
Postat av: dybban

Det bokar vi Patrik. Några speciella artister du ska se?

2009-07-02 @ 11:12:11
Postat av: Patrik

Kings of leon, the killers, lars winnerbäck och givetvis simon sedan får jag se vad jag har tid till.

2009-07-02 @ 18:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0