Uppäten!

Casino Cosmopol tog inte emot mig med öppna armar den här gången. Trots bra självförtroende efter framgångarna senast så kändes det rätt snabbt att det här inte skulle bli min kväll. Med fullt startfält på 70 personer var det ändå 140k i potten, nästan 60k till vinnaren. Men vad gör det när korten inte kommer. Under de fyra timmar jag härdade ut fick jag 10 10, JJ, AQo och AKo var sin gång. Ingen action på någon av händerna. Rätt kallt med andra ord.

Och när man inte får kort, måste man ju låtsas att man får det. Men det ville sig bara inte. Varenda gång jag försökte något move blev jag tagen med handen i kakburken. Dödsstöten blev när jag inte kunde med att folda Q9 i spader på knappen efter att en aktiv kille i mittposition raisat till 1600, blinds 300/600. Det var då 35 kvar av 70, average låg runt 18k och jag hade bara runt 13k. Jag hade redan innan synen tänkt göra ett move och när floppen kommer 4 8 10 regnbåge kan jag självklart inte folda min hålpipa för en bet på 2200. Synar för att kunna ställa senare om han checkar. Turn är blank och han checkar precis som jag hoppats. Har själv drygt 9 k kvar och tycker det är lite fiskigt att ställa rakt ut, så jag betar 4 k, vilket comittar mig till potten och borde skrika styrka. Tyvärr, får det väl i efterhand ses som ett katastrofalt spel då killen snabbt ställer mig all in. Aaargh.

Till slut orkar jag faktiskt hitta fold. Fold är nästan fiskigare än syn, men jag var nog inte vid mina sinnen. Hade jag satt min 4 outare, eventuellt 7 outare med damerna så hade jag ju faktiskt varit med i leken med 26k. Nu fick jag leka med 5k istället. Haha. Det är så jag gråter mig till sömns. Hur lyckas jag? Självklart skulle jag bara ställt rakt av på turn. Eller foldat handen preflopp, eller varför inte på flopp? Hehe. Lätt att vara efterklok.

Lyckas, mot alla odds, hänga kvar ett rätt bra tag till genom att sno massa blinds. Ställer nästan var tredje hand, men ingen lyckas hitta syn. De kanske ser mig som tight när jag foldade den stora potten. Till slut blir jag ändå uppäten av blindsen och tvingas med 6bb ställa med monsterhanden 59 klöver. Gubben på knappen hittar syn med Q10 klöver och sen var sagan slut.

Inte mycket att säga om.

Slaskade lite cashgame 20/20 nl också. Gillar egentligen inte att spela no limit på cosmopol, men något pot limit bord var inte öppet till min stora förtret. Det är ju så mycket roligare att spela med djupa stackar då det blir mer spel och "riktig" poker". På no limit borden är det mest raise och all in på flopp. Kul.

Jaja, slasket gick med dåligt. Trots att värdet på bordet var en riktig guldreserv. Men var lika kortkall där. Raise med 7-10 bb skedde i varje hand, också reraise på det. Det är svårt att vara kreativ med draghänder då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0